آموزش وردپرس
خانه - اخبار سامانه - سؤالات شما
programming-question
programming-question

سؤالات شما

:: دوستانی که سوال و یا درخواستی در زمینه ی سورس ، برنامه نویسی و طراحی سایت دارند می توانند با توجه به موارد زیر سوال خود را در بخش نظرات همین صفحه اعلام نمایند.

 

programming-question
programming-question

اولویت پاسخ به سوالات با اعضای سایت است . لذا در صورتی که سوال فوری دارید یا می خواهید سوالتان سریعتر پاسخ داده شود به صفحه عضویت مراجعه کرده و در کمتر از یک دقیقه عضو شوید و پس از ورود به سایت ، سوال خود را در همین صفحه مطرح کنید .
پیش از مطرح کردن سوالتان ، حتما از طریق فرم جستجوی موجود در سایت به دنبال سوالتان بگردید و در صورت نیافتن پاسخ ، درخواست خود را مطرح نمائید .
تیم فنی رضا سورس ، در اسرع وقت پاسخ شما را خواهد داد (در هنگام ارسال پاسخ ، حتما گزینه پایین را تیک بزنید).
دوستانی که پاسخ سؤالات خود را به خوبی دریافت نموده اند ، در صورت تمایل برای حمایت از ما ، لینک ما را با عنوان “رضا سورس-سامانه دانلود سورس و پروژه” در وبسایت یا وبلاگ خود قرار دهند .

 

با تقدیم احترام

مدیریت سامانه

راستی ! پیشنهاد می کنیم هاست رایگان حامی هاستینگ را نیز امتحان کنید.

حتما بخوانید  سریال آموزشی SQL SERVER 2008 به زبان فارسی ( قسمت سیزدهم)

درباره ی مدیر سامانه

Mr.Code هستم . به صورت تخصصی در زمینه برنامه نویسی سازمانی و طراحی وبسایت و پرتال و طراحی اپلیکیشن اندروید فعالیت دارم .

همچنین ببینید

telegram-channels1

کانال رسمی رضاسورس در تلگرام

کاربران همیشگی رضا سورس ، در جهت ارج نهادن به ارتباط هرچه بهتر و راحت …

۸۷ دیدگاه

  1. با سلام- یک فرم دارم و در آن یک PictureBox قرار داده ام – تصویر بزرگ است و اسکرول بار فرم را نیز فعال نموده ام- می خواهم زمانی که بر روی این عکس کلیک می کنم مختصات دقیق آن را داشته باشم –
    خوشحال می شوم که در این رابطه مرا یاری فرمائید.
    با تشکر

    • اول یک کنترل Label یا statusStrip را در فرم درگ کنید.بعد به قسمت رویدادها(Events)مربوط به فرم بروید و آیتم MouseMove رادابل کلیک کنید.بعد این کد را وارد کنید:

      ;()toolStripStatusLabel1.Text = e.X.ToString()+”,”+e.Y.ToString

      توجه کنید که من در این مثال از toolStripStatusLabel استفاده کردم.اگر شما از کنترل Label استفاده کنید کد به این صورت است:

      ;()Label1.Text=e.X.ToString()+”,”+e.Y.ToString

      e.X بیانگر طول است.

      e.Y بیانگر عرض است.

      “,” هم برای جدا کردن طول از عرض است.

  2. با سلام – از جواب سئوال قبلی ممنونم.
    سئوال دیگه ای هم داشتم :
    یک جدول بانک اطلاعاتی اکسس دارم.نام فایلم A – نام جدول T1 و نام تنها فیلد آن F1 است می خواستم متن قرار داده شده در اولین رکورد را به دست آورم(در سی شارپ)- در صورت امکان طریقه این کار را برایم روشن سازید. از زحمات شما نیز بی نهایت ممنون و سپاسگزارم.

  3. سلام ببخشید میخواستم بدونم سیستم مدیریت هوشمند پارکینگتون دارای چه قابلیت هایی هست؟لطفا اگه میشه سریع پاسخ بدید.

  4. salam ,,,,mersi az site khobeton
    man ye moshkel dashtam
    az code haye amniyati ke to site baraye raghamhaye tasadofi gozashtin estefade kardam vali bad az chand bar kar kardan error zir rp mide

    A generic error occurred in GDI+
    mamnon misham rahnamayi konid

  5. با سلام- در هنگام لود فرم ، یک سری اطلاعات در دیتا گرید قرار میگیرد. یک دکمه به نام جستجو به همراه یک تکست باکس در مقابل آن به طوری که با نوشتن متن مورد نظر در تکست باکس ، جستجو در دیتا گرید صورت گیرد .
    اولین خط کد رویداد کلیک مربوط به دکمه جستجو ، پاک کردن لیست است، اما مشکل اینجاست که پیغام خطای زیر صادر می شود:
    can not clear this list
    ممنوع می شوم اگه بنده را راهنمایی بفرمائید. ممنون

  6. سلام- مشکلم حل شد ممنون از توجهتون

  7. با سلام
    من در فرم ثبت نام میخوام هر بار که یک رکورد ایجاد بشه تاریخ ثبت اون رکورد هم بصورت خودکار در دیتابیس وارد بشه
    من از متدdatetime.now استفاده میکنم حالا نمیدونم این متد را کجا وارد کنم
    تو constructor یا توی properties باید وارد کنم یا جای دیگه
    با تشکر

  8. با تشکر از پاسخ شما
    این کدی هستش که نوشتم
    در دیتابیس فیلد تاریخ من null هست و هیچ تاریخی وارد نمیشه
    private DateTime _reg_date;
    public member()
    {
    _reg_date= DateTime.Now;
    }
    public DateTime reg_date { get { return _reg_date; } set { _reg_date=value;} }

  9. با سلام
    ممنون
    کد insert
    insert into member(member_registration_date_dt)values(“‘+reg_ate+”‘)
    تو نام فیلد اشتباه کرده بودم البته الان این پیغام را میده:
    Conversion failed when converting date and/or time from character string.

  10. سلام
    طریقه دستیابی به تک تک عناصر بانک اطلاعاتی در سی شارپ چگونه است
    من می خواهم به فیلدی که از نوع تاریخ است دست یابم و آن را با تاریخ دیگر مقایسه نمایم. ممنون

  11. با سلام
    من سه تا کمبوباکس دارم که قراره به سه تا table تو دیتابیس که با هم رابطه دارند وصل بشند با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس اول کمبوباکس دوم باید از دیتابیس پر بشه و با انتخاب هر آیتم از کمبوباکس دوم کمبوباکس سوم باید از دیتابیس پر بشه . کمبوباکس اول و دوم را تونتسم پر کنم ولی تو کمبوباکس سوم موندم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

  12. با سلام – برنامه من بعد از اجرا در سیستم تری ویندوز ( کنار ساعت) قرار می گیرد می خواستم کاری کنم که برای همیشه آنجا بماند یعنی اگر سیستم ریست و یا خاموش شود ، بعد از هر بار لود شدن ویندوز ، آیکن برنامم در سیستم تری ویندوز قرار بگیره – ممنون می شوم که برای این کار بنده را یاری فرمائید- با تشکر

    • سلام
      دوست عزیز اگر برنامه شما پس از هر بار اجرا در System Tray قرار میگیرد ، می توانید آن را در Startup ویندوز قرار دهید تا پس از هر بار ریست شدن سیستم هم اجرا شود

  13. با سلام – حالا می خواستم ببینم که چگونه در سی شارپ کاری کنم که برنامه در Startup ویندوز قرار بگیرد. با تشکر

    • سلام
      کد زیر نمونه ای برای این مورد می باشد:

      using Microsoft.Win32;
      private void SetStartup()
      {
      RegistryKey rk = Registry.CurrentUser.OpenSubKey
      (“SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run”, true);

      if (chkStartUp.Checked)
      rk.SetValue(AppName, Application.ExecutablePath.ToString());
      else
      rk.DeleteValue(AppName,false);

      }

  14. با سلام
    من روی فرمم چند تا تکست باکس دارم به عنوان مثال TextBox1 , TextBox2 , … که در این تکست باکسها یه سری اطلاعات قرار می گیره ، در همین فرم هم یک عدد دیتاگریدویو دارم چگونه می تونم از اطلاعت این تکست باکسها و دیتاکرید ویو پرینت بگیرم – ممنون می شم اگه محبت کنید و با ارائه کدها ، روش کار رو توضیح بدهید.
    ممنون

  15. با سلام
    چطور میتوان اطلاعات دو ستون از یک جدول را در یک کمبوباکس نشان داد؟
    با تشکر

  16. با سلام
    من می خوام یک برنامه ای با سی شارپ بنویسم که تحت شبکه باشه وapplication based باشه اما اطلاعاتم در مورد اتصال پایگاه داده و چگونگی استفاده از سرور کمه لطفا کمک کنید

  17. با سلام
    من روی فرمم چند تا تکست باکس دارم به عنوان مثال TextBox1 , TextBox2 , … که در این تکست باکسها یه سری اطلاعات قرار می گیره ، در همین فرم هم یک عدد دیتاگریدویو دارم چگونه می تونم از اطلاعت این تکست باکسها و دیتاکرید ویو پرینت بگیرم – ممنون می شم اگه محبت کنید و با ارائه کدها ، روش کار رو توضیح بدهید. در ضن نمی خواهم از کریستال ریپورت استفاده کنم بلکه می خواهم از reporter خود vs استفاده کنم – ممنون

  18. سلام
    من میخوام با سرچ کردن یه مقدار در تکست باکس رکورد موردنظر را در دیتاگرید ویو پیدا کنه و انتخابش کنه و در صورت پیدا نشدن پیغام بده کدش را نوشتم ولی درست عمل نمیکنه
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count – 1; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value.ToString() == search)
    {
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Selected = true;

    break;
    }

    else
    {
    MessageBox.Show("یافت نشد");
    break;
    }

  19. سلام
    بنده با sql 2008 کار می کنم و با C# برنامه می نویسم
    می خواهم وقتی که رکورد جدیدی را وارد کنم ابتدا درون بانک را جستجو کند و در صورت وجود رکورد تکراری پیغام خطا دهد
    با تشکر از سامانه خوبتان

  20. با سلام – ضمن عرض خسته نباشید – می یک مشکل دارم که نمی تونم حلش کنم ممنون می شوم اگه کمکم کنید.
    من یک برنامه با سی شارپ نوشته ام که یک خروجی اکسل تولید می کنه تمام پیش نیازها را نصب کردم ( دات نت فریم ورک 4- آفیس 2010 ) که مطمئنم غیر اینها نیست ، برنامه به خوبی کار می کنه اما زمانی که ویندوز را عوض می کنم و دوباره پیش نیازها را نصب می کنم و در برنامه روی دکمه خروجی اکسل کلیک می کنم ایراد می گیرد شنیدم که language pack برای آفیس باید نصب شود ممنون می شوم که کمکم کنید

  21. با سلام – من با سی شارپ یک برنامه نوشته ام که یک خروجی اکسل می گیرد و به درستی کار می کند مشکل وقتی پدیدار می گردد که ویندوز را عوض می کنم و پیش نیازهای مورد نیاز را نصب می کنم ( دات نت فریم ورک4 و آفیس 2010 ) که در این صورت پیغام زیر مشاهده می شود لطفا راهنمایی بفرمائید:
    method not found:’system.runtime.compilerservices.callsitebinder
    microsoft.csharp.runtimebinder.convert
    (microsoft.csharp.runtimebinder.csharpbinder flags,system.type,system.type)’.

  22. با سلام – من برنامه ای با سی شارپ نوشته ام (سیستم عامل = XP )- دات نت فریم ورک 4 –
    برنامه در ایکس پی به درستی کار می کند اما زمانی که مبادرت به اجرای آن در ویندوز سون می کنم هر جایی که کادر دیالوگ ظاهر می شود با پیغام زیر مواجه می شوم :
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
    خیلی دنبال علتش گشتم و چیزی دستگیرم نشد لطفا در صورت اطلاع از این پیغام خطا بنده را مطلع فرمائید

  23. با سلام
    من با کلاس دیاگرام ها و تعریف متغییر و قرار دادن مقدار در فیلد متغییر مشکل دارم و هرکاری میکنم به بنبست میرسم من میخوام مثلا یه متغیری در یه فیلد از یک کلاس تعریف کنم و مثلا مقدار 2000 تومان در آن قرار داشته باشه و بعد این مقدار را در فرم فراخوانی کنم و با مقدار داخل فیلد فرم ضرب کرده و بعد از اینکه به رشته تبدیل شد به خروجی یعنی برابر با تکست لیبل قرار بگیره

    ممنون میشم یه مثال با سی شارپ 2010 برام ارسال کنید

    موفق و پیروز باشید

  24. سلام اقا رضا.. خوبی ؟ یک سری افزونه ورد پرس داشتید که 30000 تومان هزینش بود،خواستم ببینم تخفیفم داره یا خیر؟ ضمنا با چه نسخه ای از ورد پرس سازگاری داره و ایا تضمینی داده میشه در موردش که به مشکل نخوریم… بعد اینکه قبلا هم خدمت شما عرض کرده بودم که ما برای سایت یک شرکت افزونه ها رو می خوایم که شامل: عضویت،تقویم،امارگیر،فروشگاه(آیا باید خودمون به بانک متصلش کنیم؟)،صدور پیش فاکتور،خبرنامه،فرم تماس با ما و امکانات کامل دیگر… این امکانات با قالب ورد پرس و بدون قالب ورد پرس(به تنهایی) چقدر هزینه داره؟؟ منتظر پاسخ هستم… تشکر

  25. سه باره سلام –

    من برنامه ای با سی شارپ نوشته ام (سیستم عامل = XP )- دات نت فریم ورک ۴ –
    برنامه در ایکس پی به درستی کار می کند اما زمانی که مبادرت به اجرای آن در ویندوز سون می کنم هر جایی که کادر دیالوگ ظاهر می شود با پیغام زیر مواجه می شوم :
    Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
    خیلی دنبال علتش گشتم و چیزی دستگیرم نشد لطفا در صورت اطلاع از این پیغام خطا بنده را مطلع فرمائید

  26. با سلام و تشکر که پاسخ دادید.
    دیتا بیسم اکسس هست و با فایل خاص دیگه ای هم کار نمی کنه البته این ایراد در جاهایی که دیتا بیس نیست نیز وجود دارد جالب اینجاست که اگه یه پروژه دیگه ای همانجا تعریف کنم و از دیالوگها استفاده کنم ایراد نمی گیرد در ضمن نصب هم می شه اما من در سیستم خود در درایو E هست که اجرا می کنم.
    اگه امکانش باشه شماره تماسی در اختیار بنده قرار بگیره تا کاملا خدمتتون توضیح بدهم همه جا رو گشتم و مشکل بسیاری از کاربران نیز بوده که عنوان کردند هنوز به جواب نرسیده اند از خیلی ها پرسیدم و به نتیجه نرسیدم خوشحال می شوم که بتونید بنده را در این موضوع کمک کنید

  27. سلام
    من بصورت تجربی و با مراجعه به کتب و سی دی آموزشی و همچنین هلپ خود ویژوال استودیو 2008 و 2010 یکسری اپلیکیشن ویندوزی (وی بی) نوشتم. توی این برنامه هام مشکلی نداشتم. و برخی از پزوژه ها که باید توش استرینگ یا ارایه و یا فیلدهایی ذخیره می شد رو حسب مورد تونستم توی یک فایل تکست وارد کنم.
    اما ه رچقدر میخوام به بانک اطلاعاتی اکسس متصل کنم نمیشه.
    یعنی از طریق ویژوالی میتونم. مثلا دیتا گرید ویو و یا تکست بکس رو به فیلد مربوطه اتصال میدم. اما میخوام دکمه هایی بیاد اطلاعات رو در دیتا ادد(اینزرت) یا آپدیت کنه نمیتونم.
    کدها شو از کتابها خوندم و فضای نامها رو هم که باید با ایمپرتس باشه.
    ولی مشکلم اینه که دقیقا متوجه خط به خط کدها نمیشم. میخوام اطلاعات کامل و جامعی از هر خط کد داشته باشم. یعنی دقیقا کانکشن استرینگ چی کار می کنه و شی کامند چی؟
    توی کتابهای مختلف اطلاعات خوبی به دست آوردم اما وقتی میخوام توی پروژه عملیاتیش کنم نمیشه. چون کتابها اول مثالشون دیتای اکسس هست ولی بعد تو کانکشن استرینگ و … مثال اسکیو ال میارن .البته میدونم که مثلا یه جا باید نوشته بشه اسکیو ال کانکشن ولی توی پروژه ی اکسسی باید اُ ال دی بی کانکشن… ولی توی مسیردهی و انتخاب استرینگ مناسب دچار مشکل میشم.
    بهتر بگم شاید بتونم طوطی وار پروژه رو جلو ببرم اما میخوام دقیقا بفهمم که هر خط یا بهتر عرض کنم هر کلمه در کد یعنی چی؟
    میخواستم زحمت بدم یا خودتون توضیح جامع نحوه ی اتصال و آپ و اینزرت دیتابیس رو توضیح بدین یا یه منبع خوب معرفی کنید.
    ممنون

    • با سلام
      دوست گرامی سؤال شما بسیار کلی است.
      شما می توانید جهت دریافت پاسخ با شماره 09124369163 تماس بگیرید.
      با احترام
      مدیریت سامانه

  28. همچنین در ادامه ی سؤال قبل میخوام بدونم در نوشتن کد برای افزودن رکورد یا به روزرسانی دیتا بیس چه موقع باید از + و چه وقتی از @ استفاده کرد؟
    باز هم تشکر

  29. سلام جهت اینکه treeview را از dbبخوانیم چکار کنیم؟با تبدیل به xml treeview را درست نمایش نمیدهد!

  30. سلام مهندس
    راستش مدتها بود فرصت نکرده بودم سری به سایت شما بزنم…امروز صبح زود اومدم که دنبایل یک مطلبی که قبلا توی سایت رضا سورس دیده بودم اطلاعاتی بگیرم و …. حالا یا اینکه من هنوز خیلی خواب الود هستم یا راستی راستی توی سایت شما محلی برای سرچ مطلب نداره وهمه چیزرو باید ورق زد….مهندس جان من دنبال اطلاعاتی در مورد تلفن گویایی که چندماه پیش توی سایت گذاشته بودین اطلاعات میخواستم…میخوام بدونم خطوط سانترال روهم ساپورت میکنه…غیراز مودمی که روی یکی از سیستم ها هستش نیاز به سخت افزار دیگه ای هم داره؟ قیمتش با سورس چند هستش؟ وهر اطلاعات دیگه ای که فکر میکنین دونستنش برای بنده مفید واقع بشه رو دراختیارم بذارین ممنون میشم.

    سبز وپاینده باشی مهندس جان.

  31. lمشکل درخت ها حل شد.سلام من تو پروژه ام قسمتی دارم که مقدار واقعی و برنامه ریزی شده رو مقایسه کنه و اگه واقعی با برنامه ریزی شده نزدیک بود سبز و متوسط زرد و خیلی دور قرمز نشون بده!تو report.rdlcاز gauge استفاده بشه بهتره.

  32. سلام.میخواستم بدونم طراحی یک سایت برای دیتالایف انجین هزینه اش چقدر میشه؟
    یک فالب فروشگاهی که در هر ردیف 3 محصول رو نشون بده و زمانی که روی توضیحات کلیک میکنه به ادامه مطلب بره و اونجا خرید کنه
    با تخفیف حساب کنین لطفا
    برای سیستم های دیگه هم طراحی کنین با همین قیمت هست؟

    • باسلام
      دوست خوبم ما می توانیم برای سایت فروشگاهی شما سیستمی بسیار قویتر از دیتالایف برای شما طراحی نمائیم
      نمونه :
      http://www.ganjinesalamat.com/

      در صورتی که سؤالات بیشتری داشتید می توانید با شماره 09124369163 تماس حاصل نمائید.

      با احترام
      مدیریت سامانه

  33. با سلام
    دو پروژه شبیه سازی که از سایتتون خریدم خیلی خوب بود .اگه میشه توضیح هاتی درباره ی نحوه ی ساخت و اجرای این دو پروژه شبیه سازی (پروژه شبیه سازی ویدیو کلوپ با ارنا و پروژه شبیه سازی آموزشگاه زبان با ارنا) برام بفرستید.
    ممنون

  34. سلام.من یه سایت باsql و c# طراحی کردم…مشکلم اینکه هربارکه میخوام ازبانک چیزی روبخونم یااضافه کنم..صفحه پرش میکنه .دوباره لودمیشه..آیاتنهاراهش ای جکسه؟
    آخه من ازای جکس چیزی نمیدونم.

    • سلام
      خیر
      خود ASP.Net برای آژاکس کامپوننت داره و نیازی به کدنویسی خاصی نیست.
      در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید می توانید با شماره 09124369163 تماس حاصل نمائید
      مانا باشید
      مدیریت سامانه

  35. سلام
    من در حال سایتی هستم که بخشی ازون رو کدنویسی کردم و حالا تصمیم گرفتم که از چند لایه استفاده کنم.
    از آموزشهای آقای دلشاد در سایت how2learnasp.net استفاده کردم.
    الان مشکلم اینه که برای sqldatareader، وقتی در حالت عادی کد می نوشتم راحت به هر فیلد دیتابیس که می خواستم دسترسی داشتم، اما الان نمی دونم چطور باید اینکارو انجام بدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  36. سلام
    من می خواهم در sql server 2008 R2 یک زمانبندی تعریف کنم که به این صورت هست : ابتدا تاریخ (که شمسی ذخیره شده) و ساعت را از یک جدول select میکنم سپس با دوره تناوبی که برای آن رکورد ثبت شده جمع شود و با تاریخ امروز مقایسه شود اگر مساوی بود یک شماره رندوم بگیرد و در جدول دیگر ثبت گردد. ممنون می شم اگه کمکم کنید.
    مچکرم.

  37. سلام
    من یه مثال ازکنترولهای DATA درسی شارپ میخواستم به طوریکه ازهمه این کنترولهااستفاده شده باشه لطفادقیق راهنمایی کنیدچون من تازه شروع کردم.
    ممنون میشم اگه برای ایمیلم هم ارسال کنید.
    بازم ممنون ازسایت خوبتون.

  38. سلام و خسته نباشید خدمت شما
    ببخشید یه سوال داشتم اینکه تقویمی دارم میخواهم وقتی روز مثلا روز تولدم رسید پیغام دهد
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

    • با سلام.شما در برنامه خود از دیتا بیس استفاده می کنید؟تاریخ رو به چه صورتی ذخیره می کنید؟

      • سلام دوباره.
        راستش من این سوال را هنوز حل نکردم یعنی بلد نبودم حلش کنم
        استادمون گفته یک تقویم روی صفحه بزارید و برایش برنامه ای بنویسید که وقتی به تاریخ روز تولدتون رسید پیغام “تولدت مبارک” بدهد.
        برای asp.net
        با زبان سی شارپ

  39. سلام میخوام کوئری ینویسم که اسم جداول مربوط به یک دیتابیس در اکسس رو واکشی کنم؟
    ممکنه راهنماییم کنید؟

  40. سلام خسته نباشید دوستان
    یه سوال در وی بی برام پیش اومد ممنون میشم کسی جواب بده
    من یه دیتا بیس دارم که توش یک فیلد مبلغ دارم میخواستم بدونم چطور میشه همه مبالغ داخل این فیلد رو جمع کرد و در یک TextBox انداخت
    البته من از Data هم استفاده میکنم نه Adode

  41. سلام….کسی در مورد فناوری silverlight چیزی میدونه؟واسه php هست یا asp?

  42. salam …che tory to wordpres ye foroshgahe internety besazam

  43. سلام آقای طاهری . ممنون از سایت بسیار زیباتون . بنده یه سیستم وبلاگدهی راهندازی کردم با یه مشکل اساسی مواجه شدم قسمت ویرایش قالب پنل کاربران مشکل داره . اگه براتون زحمت نیس خوشحال میشم کمکم کنین . واقعا به کمکتون نیاز دارم . اگه مایلین اطلاعات هاست رو براتون ارسال کنم . منتظرتون هستم . ممنون .

  44. با سلام
    چه طور از بانک access در sql استفاده کنم؟

  45. سلام. من تا گروپ باکس دارم در فرم سرچ حالا می خوام به محض اینکه در تکس باکس کلیک شد گروپ باکس دوم غیر فعال بشه و فرم دیگری به عنوان تنیجه جستجو نمایش دهد نمی دونم از کدوم رویداد تکس باکس باید استفاده کنم و چه جوری؟؟؟؟لطفا خیلی زود جواب بدین پروژه من معطله
    ممنون

  46. سلام
    عید شما مبارک
    private void btnsearch_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //if ()//اگر کلیک کرد داخل تکس باکس یک

    {
    //groupBox2.Enabled = false;
    cmd.Connection = cnn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = “select idCustomer from Customer where CodeEsh = “+textBox1.Text;
    adp.SelectCommand = cmd;
    DataTable dt = new DataTable();
    object obj;
    cnn.Open();
    obj = cmd.ExecuteScalar();
    cnn.Close();
    if (obj != null)
    {
    int id = (int)obj;
    frmCustomer frn = new frmCustomer(id);
    frn.Show();
    }
    else
    {
    if (MessageBox.Show(“مشترک مورد نظر وجود ندارد”, “توجه”, MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information) == DialogResult.Yes)
    this.Close();
    }
    }
    //elseif//اگر داخل تکس باکس دوم کلیک کرد گروپ باکس اول غیر فعال بشه
    //و نتیجه جستجو نمایش داده شود
    //{
    علاوره بر این مشکل من نمیدنم وقتی فرم مشترک رو باز کرد چجوری اطلاعات تنیجه رو بندازم توی تکس باکس ها ی خودش توی فرم مشترک از دیتاگراید ویو استفاده شده

  47. سلام دارید منو امتحان می کنید؟ من خیلی عجله دارم
    obj = cmd.ExecuteScalar();
    در پایان ارتباط ما فقط با مقداری که داخل objهست کار داریم .
    فقط می خوام بدونم از کدوم eventتکس و چجوری باید استفاده بشه
    موقع گزارش گیری جدول مجازی که می سازم پر میشه ولی داخل فرم توی ریپورت ویوور در اخر نمایش داده نمیشود می شه به عنوان نمونه کد های گزارش گیری رو بهم اموزش بدین چون از گزارش گیری خیلی نمیدونم

  48. دوباره سلام
    من یه گزارش لیست مانند از همه مثلا مشترکینم می خوام فقط نمایش بده حتی ویو مورد نظر هم رو ساختم
    یه فرم ویندوزی ساختم و ریپورت ویور انداختم توش
    لطفا قدم به قدم گزارش گیری با ویزارد رو بهم یاد بدین
    ممنون
    اگه وقت دارین در مورد ساپ ریپورت هم اموزش بدین یا جایی رو معرفی کنید که درست و حسابی یاد بده

  49. با سلام و خسته نباشید من یک پوسته وردپرس دارم که کد شده بود دیکدش کردم ولی روی یک دامنه قفل شده می خواستم کرکش کنم ولی بلد نیستم ممکنه راهنماییم کنید

  50. سلام خسته نباشید من یه پروژه دارم به اسم فروشگاه اینترنتی در سئو و زبانش هم فرقی نمیکنه چی باشه فقط آسون باشه میخواسنم ببینم شما میتونید کمکم کنید

  51. سلام
    اگه میشه کد حذف رکورد در ویزوال استادیو 2010 رو برام بفرستین خیلی لازمه باید تا فردا پروژمو تحویل بدم از دیتا گرید استفاده کردم که دیگا گریدمو به دیتا بیسم وصل کردم

  52. سلام میدونم مطلب قدیمیه ولی من تازه کارم و به کمک نیاز شدید دارم
    من یه دیتا گرید ساختم که بدون استفاده از ویزارد به دیتا بیس SQL وصلش کردم با استفاده از کلاس Connection
    خیلی هم سرچ کردم به خدا. کسی میدونه چطوری و با چه کدی باید bindingSource رو به کلاس کانکشنم وصل کنم وبعد اون رو به bindingNavigator و در آخر به dataGridView ؟
    اگه میشه یه قطعه کد با توضیح بذارید ممنون میشم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *